רשימה הכנות לערב גבינות ויין

מסיבת יין וגבינות זה תמיד כל כך כיף. זוהי גם דרך מצוינת לבלות עם חברים ובני משפחה. למעשה, זו המסיבה האהובה עלינו לארח. מה יכול להיות טוב יותר מכמה חתיכות גבינה, קצת יין וחבורה של חברים טובים?

אירוח מסיבת ארוחת יין וגבינות עשוי להיות קצת מפואר או מאיים, אבל אם תעקבו אחרי המדריך, תהיו מקצוענים ב-DIY תוך זמן קצר. מדריך עם טיפים קלים לכל מה שצריך כדי לארגן אירוע כמעט ללא בישול, עם כל הפרטים שיהפכו את המפגש שלכם לערב בלתי נשכח במיוחד.

הכנה לערב גבינות ויין שלכם

  • לבחירת הגבינות שיוגשו, התחילו עם אלה שאתם מכירים ואוהבים.
  • התאימו את אפשרויות הגבינה עם היינות המתאימים (ראו למטה)
  •  וודאו שיש ברשותכם לפחות דלי קרח אחד ו / או צ'ילר יין.
  •  השקיעו בסכינים לחיתוך גבינה קשה וגבינה רכה.
  •  להשיג כמה סכיני גבינה מיוחדים.
  •  קנו מים בבקבוקים לרענון החיך בין יינות וגבינות.
  •  צאו לקניות של יין וגבינה.

איזה יין מתאים לגבינות קשות?

גבינות קשות כוללות צ'דר, קמטה, פרמיג'אנו-רג'יאנו ומנצ'גו. הם סוג הגבינה הטוב ביותר לזיווג עם יין – אדום גוף בינוני כמו קברנה סוביניון או רוז'ה כנראה יתאים לזיווג המהנה ביותר עבור רוב האנשים, אפשר לנסות את השילוב של צ'דר ושרדונה.

איזה יין מתאים לגבינות רכות

גבינות רכות נעות בין גבינות למריחה כמו פילדלפיה לגבינות מחורצות לבנות חצי רכות כמו ברי וקממבר. אנחנו אוהבים אותם עם יין אדום פירותי כמו פינו נואר או בוז'ולה, אבל רוזה עובד טוב גם עם סגנון הגבינה הזה.

סידור השולחן  

  • הקפידו לתייג בבירור כל סוגי הגבינה.
  •  וודאו שאתם מספקים הרבה קיסמים.
  •  לקיסמים המשומשים, הציב צלחת ועליה תפוז והדביק עליה קיסם עם התווית "קיסמים משומשים".
  •  ספקו הרבה מפיות קוקטייל חמודות.
  •  ארגנו צלחות קטנות עם מזלגות קוקטייל מוכנים.
  •  השתמש בפלטות יפות עם עיצוב שיקי או מגשי עץ מיניאטוריים.
  •  חותכים מראש את הגבינות לנתחים או פרוסות.
  •  אם תבחר שהאורחים יחתכו את הגבינה בעצמם, הכניס סכין חדה או מצע גבינה ולוח חיתוך מעץ.
  •  הציבו צלחות גבינה בודדות עם דגימת כל גבינה עם פירות, ריבות, דבש ו / או אגוזים.
  •  בחרו לחמים וקרקרים המשפרים את טעם הגבינות.
  •  הימנע מלחמים המיוצרים עם עשבי תיבול או פרי כלשהו.
עוד באותו נושא:  רשימת כל סוגי האגוזים 🌰

מבחר גבינות מומלץ

  •  ברי – גבינה צרפתית רכה, שמנתית ומלוחה.
  •  Parmigiano Reggiano – גבינה קשה עם טעם חד ואגוזי ייחודי.
  •  גאודה – גבינה רכה למחצה עם טעם עדין ואגוזי.
  •  צ'דר מבוגר או בוגר – בעל טעם חזק וחד.
  •  גרייר – גבינה קשה שמעט גרגירית.
  • מנצ'גו – נסה את זה עם יין מבעבע. כמו כן, מדובר בגבינה מבוססת חלב כבשים (נהדר לאלה שרגישים לגבינות חלב פרה).
  • ריקוטה
  • פרמזן
  • פטה
  • גבינה צפתית
  • גבינות טבעוניות

מה אוכלים חוץ מגבינות?

  • חמוצים מתוקים כמו המלפפונים עם הנקדות
  • קרקרים ופריכיות אורז
  • אגוזי מלך, שקדים ואגוזים מסוכרים
  • פירות טריים כמו ענבים, רימון ופרוסות תפוחים
  • תאנים מיובשות ומשמשים
  • זיתים במרינדה
  • אפשרי מגש סושי – או לעשות לבד – מצרכים לסושי
  • שוקולד מריר ופירות יער (כל הסוגים)
  • דבש ריבות ממותקות
  • ירקות שורש למטבלים
  • חומוס ושאר רטבים לטבילה כמו חרדל או פלפל אדום
  • ממתקים פשוטים – ללא עוגה – עוגיות אגוז מקדמיה, עוגיות לימון
  • עשבי תיבול ופרחים יפים, רק לקישוט!
תגובה אחת

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *